Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Mestne službe , 28. 5. 2018

Delna oz. popolna zapora cestišča

Od 24. do 8. junija, bo delna oz. popolna zapora Ulice Franca Rozmana - Staneta v Kranju. Komunala Kranj popravlja cestišče, izvedeni pa bosta preplastitev asfalta in prilagoditev jaškov od vhoda številka 1 do številka 11. Po 8. juniju je načrtovana tudi preplastitev Levstikove ulice in povezave med Kidričevo cesto in Ulico Franca Rozmana - Staneta. V času delne oz. popolne zapore bo omogočena povezava iz Gosposvetske v posamezne ulice, in sicer mimo Zdravstvenega doma Kranj. Prosimo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije. 

Mestne službe , 6. 2. 2018

Brezplačen prevzem soli za posipanje - februar 2018

Uporabnike komunalnih storitev Komunale Kranj obveščamo, da lahko v zbirnem centru Zarica, brezplačno prevzamejo sol za posipanje. Ob prevzemu uporabnik predloži zadnji račun za komunalne storitve Komunale Kranj, sol pa uporabniki sami naložijo v s seboj prineseno posodo (vedro). V času nizkih zimskih temperatur so vozišča in pločniki lahko poledeneli ter spolzki. Javne površine očistijo in posujejo delavci zimske službe Komunale Kranj, za še večjo varnost pred vhodi, na stopnicah ter dvoriščih, pa lahko uporabniki Komunale Kranj poskrbijo sami.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.