Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Oskrba s pitno vodo , 13. 7. 2018

Pitna voda na vsakem koraku - pitniki na območju Kranja

Mnenja strokovnjakov o količini vode, ki jo je potrebno popiti na dan so sicer različna, se pa priporočene številke za odraslega človeka gibljejo od litra in pol do treh litrov vode na dan.  Najbolj sveža in tudi veliko cenejša od ustekleničene vode, je seveda voda iz pipe. Glede na analize vode, ki jo Komunala Kranj redno izvaja tudi s pomočjo Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano, lahko zagotovimo, da je voda, ki priteče iz naših pip zelo čista in zdrava. S tem, ko pijemo vodo iz pipe, ne ustvarjamo nepotrebne odpadne embalaže in skrbimo za okolje ter zdravje.

Oskrba s pitno vodo , 1. 6. 2018

Cerklje - preklic prekuhavanja

Vse uporabnike, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz javnega vodovodnega sistema Cerklje (Krvavec) na območju občine Cerklje na Gorenjskem obveščamo, da vode ni potrebno več prekuhavati.

S_Slike_Komunala 1.jpg
 

Oskrba s pitno vodo , 1. 6. 2018

Oskrba s pitno vodo po neurju

Po dveh hudih neurjih, ki sta prizadeli širše področje Kranja, področje Krvavca in Brnika, 30. 5. 2018 in območje okoli Bašlja in Nove vasi, 31. 5. 2018, so bili prizadeti tudi vodni viri, zaradi česar je bila motena oskrba s pitno vodo. Le-ta je bila in je ponekod še vedno kalna.  Zaradi prevelike kalnosti vode, se je za kratek čas ustavila tudi Vodarna Bašelj. Po hitrih intervencijah ekip na terenu, je bilo v najkrajšem možnem času vzpostavljeno ponovno delovanje omrežja in zagotovljena nemotena oskrba z vodo. Trenutno (1. 6.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.