Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ravnanje z odpadki , 26. 9. 2018

Akcija zbiranja nevarnih odpadkov med 8.-19. 10. 2018 - preverite datume in lokacije

Nevarno odložite na varno – akcija zbiranja nevarnih odpadkov

Uporabnike vabimo k oddaji nevarnih odpadkov iz gospodinjstev. Komunala Kranj obvešča vse uporabnike o akciji zbiranja nevarnih odpadkov, ki bo potekala na območju Mestne občine Kranj ter občin Naklo, Šenčur Preddvor in Jezersko v času od 8. do 19. oktobra 2018. Prijazno vabljeni, da nas obiščete v času akcije zbiranja nevarnih odpadkov in poskrbite, da nevarni odpadki ne bodo ogrožali okolja in nenazadnje tudi našega zdravja.

Ravnanje z odpadki , 12. 9. 2018

Sobota 15. 9. - podpora akciji "Očistimo Slovenijo - še zadnjič"

Komunala Kranj se pridružuje akciji "Očistimo Slovenijo - še zadnjič". V podporo akciji bomo skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja, predstavili različne načina ločevanja odpadkov in delili nasvete o pravilnem ravnanju z odpadki. Predstavljeni bodo primeri dobre prakse s področja ponovne uporabe in nasveti za koristno uporabo odpadkov.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.