Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Mestne službe , 6. 2. 2018

Brezplačen prevzem soli za posipanje - februar 2018

Uporabnike komunalnih storitev Komunale Kranj obveščamo, da lahko v zbirnem centru Zarica, brezplačno prevzamejo sol za posipanje. Ob prevzemu uporabnik predloži zadnji račun za komunalne storitve Komunale Kranj, sol pa uporabniki sami naložijo v s seboj prineseno posodo (vedro). V času nizkih zimskih temperatur so vozišča in pločniki lahko poledeneli ter spolzki. Javne površine očistijo in posujejo delavci zimske službe Komunale Kranj, za še večjo varnost pred vhodi, na stopnicah ter dvoriščih, pa lahko uporabniki Komunale Kranj poskrbijo sami.

Mestne službe , 25. 1. 2018

Brezgotovinsko plačevanje parkirnine - novo v Kranju

Za vse uporabnike parkirišč na območju Mestne občine Kranj je na voljo mobilno plačevanje parkirnine preko SMS-sporočil in preko brezplačne mobilne aplikacije ParkMeWise na lokacijah:

tabela KR1_KR2_KR6.jpg

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.