Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ravnanje z odpadki , 5. 7. 2018

KS Mavčiče poziva krajane - ohranimo okolico eko otokov čisto in urejeno

Urejanje in vzdrževanje čiste okolice ekoloških otokov je zelo aktualen in pereč problem, s katerim se soočamo v zadnjem času. V KS Mavčiče so se na svetu krajevne skupnosti odločili in pristopili k obveščanju ter pozivanju krajanov k pravilnemu odlaganju odpadkov. Želimo si, da bodo pozivi naleteli na posluh krajanov in da bodo podobe s spodnjih fotografij preteklost.

20180618_134515.jpg

Ravnanje z odpadki , 28. 6. 2018

Uspešen zagovor diplome pod mentorstvom Komunale Kranj

Na programu višje šole Naravovarstva, Biotehniškega centra Naklo, je diplomirala Veronika Masten, ki je opravila praktično usposabljanje v podjetju Komunala Kranj, kjer je spoznavala področje delovanja ravnanja z odpadki po budnim očesom mentorja praktičnega usposabljanja, g. Ivana Grginiča. Pripravila in zagovarjala je diplomsko nalogo z naslovom Ločevanje odpadkov skozi čas na področju delovanja Komunale Kranj. Čestitamo.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.