Aktualno

Oskrba s pitno vodo , 17. 5. 2018

Voda v KS Struževo spet primerna za pitje, kuhanje in prehrano

Vse prebivalce naselja Struževo v Mestni občini Kranj obveščamo, da je voda spet primerna za pitje, kuhanje in prehrano. Uporabnikom svetujejo, da pred uporabo vode preverijo mesta v domačem vodovodnem omrežju, kjer voda morebiti zastaja (cevovod, oprema in naprave, ki so vgrajene med priključkom na sistem za oskrbo s pitno vodo in mestom uporabe pitne vode) in izvedejo izpiranje omrežja, dokler voda ni brez vonja.

Oskrba s pitno vodo , 20. 3. 2018

Narava za vodo - 22. marec 2018, svetovni dan voda

Narava ima spomin in zato bodimo v mesecu marcu, ko obeležujemo mednarodni dan voda, še posebej pozorni na ohranjanje čiste pitne vode. Vsi uporabniki smo soodgovorni za ohranjanje kakovosti vode. Poskrbimo za redno vzdrževanje hišnega vodovodnega omrežja in bodimo pozorni, da v naravi ne odlagamo odpadkov oz. ne zlivamo nevarnih snovi v odtoke. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.